Christianshavns mest charmerende Town House ...

181 m² - Wildersgade 42, 1408 København K

Beskrivelse

Wildersgade 42 – det bliver ikke meget mere charmerende på Christianshavn. Beliggenheden er perfekt med alle områdets hyggelige caféer, trendy restauranter, Christianshavns Kanaler og ikke mindst METROEN lige uden for gadedøren. Byhuset ligger præcist midt imellem Sankt Annæ Gade og Torvegade, så her er helt fredeligt og roligt.

Her er den hyggeligste fælles gårdhave, man kan tænke sig. Omkranset af de smukke gamle ejendomme og tilpas stor til, at man altid kan finde sig en ugenert krog, hvor man kan spise og grille med venner og familie. Det fungerer rigtig godt og er en lille oase midt i den pulserende by.

Indenfor bliver man ikke skuffet. Der er både indgang fra Wildersgade og (via den gamle vognport) fra gårdsiden. Logistikken i boligen er helt perfekt med et super trappeforløb mellem de 4 etager. På første og anden sal er der udgang til 2 kæmpe balkoner i hele husets længde.

Stueplanet har erhvervs-status og indeholder et stort kontor / stue, indgang (fra Wildersgade) med kæmpe skabsvæg og entré med gæstetoilet fra gårdsiden. 1. salen har stort køkken og er et pragtfuldt leverum med plads til mange gæster. 2. salen har et flot lyst badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. I dag er denne etage indrettet til soveværelse og TV-stue, men kunne også være en stor stue. 3. salen har 2 værelser, det ene med arkitekttegnet skabsvæg og stort depot rum / walk-in.

Øverste etage har loft til kip med et væld af ovenlysvinduer. Fra 3. salen og denne etage er der en fin sammenhæng mellem rummene så begge etager fremstår meget lyse og luftige.

Huset er fra 1698 og i sjælden god stand – inden for de seneste par år er der lagt nyt tag på og facaderne er pudset op, så alt ser MEGET fint ud. Sælger har med sans for akkuratesse sat samtlige husets 181 m2 bolig i stand – her er fine nymalede døre og paneler, smukke tapeter og nyslebne mat / hvidlakerede plankegulve.

BEMÆRK : Til trods for huset ikke er fredet betales der ikke ejendomsskatter – dette skyldes, at en del af ejerforeningen er fredet.

Villa Til salg
  • Sagsnummer : 5735KM
  • Udbetaling : 525.000 kr.
  • Ejerudgift : 7.394 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 41.793 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 37.454 kr.
  • Boligareal : 181 m2
  • Etagertotal : 5
  • Antal rum : 6
  • Byggeår : 1698
  • Energimærke : D
10.500.000 kr.

Dokumenter

Mægler info

KAAS & MARKSØ  

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern