Delikat Penthouse med tagterrasser / udsigt ....

140 m² - Amerika Plads 32B, 5. 3, 2100 København Ø

Beskrivelse

BEMÆRK : Denne lejlighed er netop istandsat fra A -Z med nyt køkken, badeværelse / gæstebadeværelse, fine lyse egetræ´s sildebens parketgulve og et væld af lys fra LIGHT POINT der medfølger i handlen.

Nordlyset, som er navnet på dette flotte byggeri, er blevet til i et tæt samarbejde mellem arkitektfirmaet C. F. Møller og billedkunstneren Ruth Campau – resultatet er en unik og velfungerende ejendom. Boligerne er kendetegnet ved tidløs arkitektur, et spændende og godt materialevalg samt funktionalisme i hverdagen. Stor solrig vestvendt fælles tagterrasse med udsigt over byen.

Lejlighedens indretning har lyset i hovedrollen og det er som taget ud af et bolig magasin. Bo Bedre har da også lavet en ganske fantastisk artikel, hvor det beskriver både det naturlige, men i særdeleshed det kunstige lys i lejligheden. Her er et væld af spektakulære lamper og lys – såvel ude som inde. Det er meget eksklusivt og fungerer helt perfekt.

Lejligheden er i 2 etager og de 140 kvadratmeter er særdeles godt udnyttet. Nederste plan har en stor entré med indbyggede skabe, stort soveværelse, værelse, og et kæmpe gennemgående leverum med køkken / spisestue / stue ud-i-et med udgang til en stor terrasse i hver ende af rummet.

Badeværelset på denne etager er et kapitel for sig (se foto) – her er både bruseniche og stort badekar, men specielt skal de mange lækre lys detaljer fremhæves.

Der er en fin vindeltrappe mellem det to etager. Øverste niveau har en stor stue med glas fra gulv til loft mod de 2 store tagterrasser, hvor der er sol fra tidlig morgen til sen aften. På denne etage ligger lejlighedens andet badeværelse.

I lejligheden er der en god loftshøjde og store velisolerede vinduespartier, der sikrer masser af dagslys i lejligheden. Her er selvfølgelig elevator, dørtelefon og mulighed for at leje en P-plads i ejendommens kælder. Foreningen udlejer en gæstelejlighed til beboerne. Du kan læse mere om ejendommen på www.efnordlyset.dk

Mulighed for at leje en P-plads i P-kælderen under Amerika Plads, kr. 1.385,- inkl. moms / mdr.

Ejerlejlighed Til salg
  • Sagsnummer : 5712KM
  • Udbetaling : 435.000 kr.
  • Ejerudgift : 5.670 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 37.464 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 32.561 kr.
  • Boligareal : 140 m2
  • Etagertotal : 7
  • Antal rum : 4
  • Byggeår : 2006
  • Energimærke : B
8.650.000 kr.

Dokumenter

Mægler info

KAAS & MARKSØ  

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern