Højt beliggende arkitekttegnet villa ...

212 m² - Ordrup Jagtvej 4A, 2920 Charlottenlund

Beskrivelse

Højt beliggende arkitekttegnet villa, med kort afstand til både Øresund, Dyrehaven, skoler og sport.

Meget er sket med denne højt og roligt beliggende villa, siden arkitekten H.Tangaa Hansen, i 1961 slog den sidste streg på tegningerne til de charmerede 212 m2 !

De nuværende ejere, gav for godt 3 år siden, både selve det bygningsmæssige udtryk og indretningen, en gevaldig opdatering, til det i dag mere alternative og moderne look, som har giver huset det nye 2018 udtryk. Hele facaden mod Ordrup Jagtvej, har fået kæmpestort nyt grafisk energi glasparti, med let gråtonede ruder, der skærmer mod indkig, en teknik der på ingen måde tager udsigten indefra. Denne opdatering af facaden, understreger på elegant vis husets funkis stil, og væk er stilen fra196. Huset der før var i gule sten, er nu gråpudset.

At huset er tegnet i 1961, præger bestemt heller ikke, selve husets indretning eller visuelle udtryk.
Husets hovedindgang, ligger i forbindelse med en lille forhave, med fliser, græs og et smuk Magnolietræ i blomst i sæsonen. Husets beboede areal, er i 2 niveauer, hvor man fra hovedindgangen, kommer ind det underste plan, der indeholder 3 rummelige værelser, samt et moderne bruse badeværelse, i anderledes og sikker stil, med Stucco Italiano belægning på gulv og vægstykker. Badet fungerer fint, både som gæstetoilet og evt. badeværelset for en familie med børn, netop fordi der er tæt sammenhæng med underetagens 3 værelser. Lige nu, er et værelse, benyttet, som det ene af husets 2 walk-in garderober.

Fra dette nederste niveau, fører et bredt trappeparti op til en mellemgang med stort opbevarings skab til porcelæn og glas, med låger lavet i jernprofil og glas. Herfra er der indgang både til det åbne køkken, og husets bagerste stue, der også støder op til den store vinkelstue, kun adskilt med en skydedør. Denne store stue, har vinduespartier i husets længde mod den lukkede have, med grøn udsigt og en 50m2 stor træ terrasse, også den er i hele husets længde.

I denne store stue, er der som et raffinement, indrettet med åbenpejs bygget i en “Søjle”, placeret midt i rummet, så pejsen fra Philippe Pejse, kan nydes og betjenes fra begge sider. Det åbne køkken med elementer i syret eg fra Dansk Køkkenhåndværk, er placeret vinkelret på stuedelen, så kokken har udsigt, til både stue og have.

Både fra bryggersdelen og fra den store stue er, der indgang til husets master bedroom, med tilhørende walk-in garderoberum, samt til husets andet rummelige og anderledes badeværelse med kar. Ligesom på badeværelse i underetagen, er her også anvendt Stucco Italiano på badekar og gulv. Samt hylder lavet i jernprofiler med glas i, beregnet til opbevaringen af private pynt, cremer m.m., der er med til at give badeværelset intimitet og charme.

Hvis det er børn, der skal bo i de 3 værelser, så ligger sportshaller, tennisbaner i gå afstand, ligesom områdets populære skoler og indkøbsmuligheder af de absolut bedste i området.

Hvis drømmen er, at have kontor i privaten, så er der søgt og givet tilladelse til liberalt erhverv i husets nederste plan.
Husets kælderrum er stort, højloftet og tørt og lunt, med nyt installeret gasfyr. Garagen er også rummelig med el-port åbner.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : 5667KM
 • Udbetaling : 450.000 kr.
 • Ejerudgift : 7.421 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 38.762 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 33.980 kr.
 • Boligareal : 212 m2
 • Grundareal : 800 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 1961
 • Kælderareal : 50 m2
 • Energimærke : E
8.950.000 kr.

Åbent hus

 • 1. 27-01-2019 (kl. 15:00-15:20 )

Dokumenter

Mægler info

KAAS & MARKSØ  

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern